Muzkido

Wat is muziekinitiatie?

Muziekinitiatie dat is ontdekken, uitproberen en genieten!

In tegenstelling tot de klassieke notenleer krijgen kinderen bij muziekinitiatie meteen de kans om zelf iets te creëren. Met instrumenten uit verre landen en van dichtbij worden kinderen aangemoedigd creatief te zijn en in groep te musiceren. Muziekinitiatie workshops voorzien eveneens lichaamsbeweging  die aansluit bij de muziek.  Op die manier leren kinderen op  speelse wijze kennis maken met muziek, zonder het dwingende karakter van een schoolbank.

Muziekinitiatie lessen/workshops

Muziekintiatie wordt gegeven in verschillende muziekacademies voor kinderen van 6 en 7 jaar. Een muziekinitiatieles duurt dan 60 min. De Muziekworkshops van Muzkido gaan echter veel breder dan dat! De workshops zijn er voor een divers publiek op diverse locaties bv. Scholen, events, vakantiekampen,…
Standaard duurt de workshop 60 tot 75 minuten en wordt veelal georganiseerd rond thema’s zoals dieren, feesten, sprookjes en kinderboeken. Elke workshop is een gezellige mix van instrumenten, lichaamsbeweging, muzieknoten en verkleedpartijen.

Waar en wanneer een workshop?

Wenst u een workshop speciaal voor u, op uw locatie? Dan kom ik met de muziek naar u toe.
Afhankelijk van het kader of thema waar in of rond u werkt wordt de inhoud van de workshop aangepast.
Er is een aanbod voor kinderen vanaf 2,5 jaar tot 12 jaar.

Neem een kijkje op www.muzkido.be voor de komende reeks voor kleuters in Aalst.

Wat heb ik nodig om een muziekinitiatie workshop te organiseren?

Van de praktische kant hoeft u zich weinig aan te trekken. Instrumenten en lesmateriaal worden voorzien door mij. Er wordt enkel gevraagd een lokaal ter beschikking te stellen waar de kinderen vrij kunnen bewegen en een stopcontact aanwezig is (voor radio en synthesizer). Bij voorkeur is er ook een zitplaats voor de leerlingen. Wanneer workshops voor kleuters worden georganiseerd is een bijkomende begeleider wenselijk voor logistieke zaken als toiletbezoek.

Wat kost een workshop?

De basisprijs van een workshop begint vanaf 160€ per voormiddag. Er worden vervoerskosten aangerekend à 0,30 € / km (vanuit Aalst). Voor een offerte op maat, kunt u contact op nemen via mail of telefoon.Voor scholen gelden speciale tarieven.
In de kostprijs van de workshop zit de voorbereidingstijd, het materiaal dat ik meebreng, alsook de tijd die nodig is om  ter plaatse alles op te bouwen en nadien op te ruimen.

Indien het workshops zijn voor grotere groepen, kan een bijkomende animator worden voorzien.

Neem hier een kijkje op de Facebook-pagina van Muzkido 

MuzkidoBLAUW

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: