Tik Tak Toe festival

18 jul

2 jonge creatievelingen, Seraphine Stragier en Tim Vandenbergh, die in een kunstgalerij, D’apostrof in Deinze, een eendaags festival voor recente muziek opzetten, een geweldig initiatief!
Ik mocht genieten van de avondconcerten waarbij 2 jonge Vlaamse componisten (Neyrinck en Vandenbergh) hun werk lieten uitvoeren en zelf ook meespeelden. Een ensemble dat samengesteld was uit jong professionelen werd geleid door Bart Boeckaert. Een man die helemaal thuis is het hedendaagse repertoire. De compositie van Tim Vandenbergh werd ondersteund met beelden, een creatie speciaal gemaakt voor de compositie. De composities van Neyrinck waren voor trio, duo en solo.
 Het unieke kader van de kunstgalerij met een mooie grote ruimte,omringd door een groene tuin met heerlijk uitzicht was uitstekende keuze voor dit festival. De afsluiter was een het pianotrio van Shostakovitch, waarbij de spanningsboog zowel voor de muzikanten als voor het publiek gespannen bleef tot de laatste noten. Het was een zomeravond om van te genieten!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: