Te gast in het prachtige Kasteel van Poeke

22 jan

Kasteel van PoekeVorige week was Musage te gast op de nieuwjaarsreceptie van Theon in het Oost-Vlaamse Kasteel van Poeke. Het witte sneeuwlandschap in combinatie met de rode loper afgeboord met kaarsen en het prachtig verlichte kasteel, was het decor bijna sprookjesachtig! We mochten de gasten verwelkomen in de hal met bijzonder goede akoestiek. Ook in de receptieruimte nadien konden de genodigden naast een hapje en drankje ook genieten van onze Engelstalige liederen, instrumentaal gebracht.
kasteel-van-poeke---2013

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: