Musage speelt voor 125 jaar ACV!

17 okt

Vanavond opent in Ontmoetingscentrum de Brug in Aalst de tentoonstelling van 125 jaar ACV. Bij een plechtige opening hoort uiteraard ook een gepast muzikaal sfeertje. Daar zorgt Musage voor! Vanavond spelen we als trio met Sophie Pelgrims, fluit, Louise Van Biervliet, viool en Ruth Verberckmoes, gitaar. Na de leuke voorbereidingsweken hebben we een mooi repertoire samengesteld, bestaande uit klassieke stukken van o.a. Schubert en Werdin. Het Argentijnse stuk Plantita (Juan Cédron) voor viool en gitaar laat het publiek even wegsmelten. Met de beeldenreeks geïnspireerd door 125 jaar ACV, krijgt het publiek een totaalbeleving. Het is genieten met oor en oog! Op de receptie gaat het er iets vrolijker aan toe met volkse muziek uit Ierland, Zuid-Amerika en de joodse cultuur. De jonge dames van Musage zijn er helemaal klaar voor!

 

 

Binnenkort ook op uw feest? Stuur een vrijblijvende vraag naar sophiepelgrims[a]hotmail.com

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: