Geluidenverhalenjacht heeft er nu al 5 zaterdagen op zitten!

23 okt

Met de kleuters in St-Joost-Ten -Noode ben ik met de gele bus al 5 zaterdagen op tocht geweest. Via verhaaltjes komen we steeds terecht in een andere omgeving, met nieuwe geluiden. Bij de vijver leerden we de kikker en het prinsesje kennen. Toen we in het indianendorp terecht kwamen, bouwden we een tipi waar alle kindjes net in konden. Met een echte indianen pluim op het hoofd lukten de indianenkreten veel beter! De derde zaterdag van oktober vlogen we met de bus naar de hemel. We zochten samen naar het kroontje van het engeltje en lieten de pluimpjes dansen op de muziek. Deze bracht de bus ons naar de heksenkeuken. Met een houten lepel roerden we in de grote heksenketel. De ingrediënten van de soep klonken allemaal verschillend toen ze in de ketel vielen, koken werd dus een echt plezier! Vandaag gingen we richting de jungle. Er kwam zelfs een krokodil in onze bus…We hebben ook aapjes nageaapt en gemacheert als olifanten.

Wil je de liedje nog eens oefenen
Liedje van heksensoep  Klik hier!
Liedje van de krokodil in de bus, klik hier
(Opgelet wij zingen: midden in de bus, daar zat een krokodil!)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: