Caramuse 4 kids! Dag 1

20 feb

 

Vandaag begonnen we in de Oude Pastorij van Kapellen aan een creatieve 3-daagse. Aan een groep van 10 enthousiaste kinderen tussen 7 en 10 jaar zochten we een antwoord op de vraag : Wat is een muziekmachine? Hoe ziet ze eruit? Wat kan ze allemaal? De antwoorden vertelden ze dolenthousiaste en nadien maakten ze een ontwerp op papier. De ingenieuze uitvindingen overtroffen mijn verwachtingen! Ik kijk al uit naar de komende dagen waarin hun ideeën vorm krijgen en we samen een heuse installatie. Na 3 dagen mogen de ouders, broers en zussen de muziekmachine waar 3 dagen hard aan gewerkt is, komen bewonderen. Spannend!

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: