De muziekmachine eindigt met creatief hoogtepunt!

24 feb

In de Oude Pastorij van Kapellen was er veel creatieve energie te horen en te zien de voorbije dagen. De jonge deelnemers ontpopten zich als ware ingenieurs bij het bouwen van een muziekmachine en hadden erg vernieuwende ideeën rond de klank, de functionaliteit en het design ervan. Ook hun muzikaal talent was van ver te horen. Het muziekmachine-lied, de sound of music met boomwackers, een trommelorkest en een interactief concertje met fluit en cello. Er werd naar hartelust gemusiceerd en gezongen. Het absolute hoogtepunt was het toonmoment voor de mama’s en papa’s, grootouders, broers en zussen. De kinderen gaven het beste van zichzelf en blaakten van zelfvertrouwen. Het publiek keek heel geconcentreerd toe en was nadien apetrots over de prestaties van de jonge artiesten. De zolder van de Oude Pastorij liep over van positieve energie 🙂

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: